3 Månader sen sist ;)

Ja då var det 3 månader sedan jag uppdatera här.

Vad har hänt sen sist?

Jag har flyttat till en ny kommun med familjen! Vi bor nu i ett stort fint hus! :)

Bråkat med AF har jag gjort till och från, inget hände ju! Då skyllde dom på mig i början att jag inte hade varit aktiv med att fråga efter tider och sånt. Haha bullshit säger jag! Har hur många vittnen som hälst som har varit med mig nere på af när jag har frågat efter tider och varför det inte händer något? Sa även till dom att jag kunde fått gå kvar på Movare då, för då hade jag något att göra varje dag! Sen dessutom hade jag ett val att stanna kvar eller bli utskriven från Movare och det var inte jag som valde! Utan af! Jo men tack säger jag! I början var jag skit glad över att jag slapp Movare men efteråt började det att jag kunde ju fått kvar, jag hade ju något att göra! Där vill jag komma tillbaka är det verkligen möjligt? Försöker än idag att få komma tillbaka till Movare fast jag vet att det är näst intill omöjligt :( Så nu kan jag säga JÄVLA af!!! :(

I alla fall så har det börjat hända saker nu! Kan både vara positivt och negativt. Mest tycker jag själv att det är negativt! Ska få en "praktik" som förhoppningsvis leder till fast tjänst! Ja hoppas kan man ju! :P Sen förhoppningsvis drar omvårdnadsprogramet igång snart så jag kan börja där för af reserverar en plats till mig så jag kan fortsätta min USK utbildning! Det är det jag vill allra mest!

Försöker träffa kompisar gör jag också så gott det går men vill gärna hinna med mig själv först! Jag vill inte komma dit där jag en gång var att jag hjälpte alla andra, var med dom hela tiden och helt enkelt GLÖMDE bort mig själv! Glömde en massa viktigt som att t.ex äta ordentligt!
Kommer fortfarande ihåg en dag när jag vakna så var jag så trött och yr så jag knappt kunde hålla ögonen öppna och ändå hade jag sovit i nästan 10 timmar! Men kroppen tar stryk till sist och det var nog en väckarklocka som ringde lite där! För sen dess har jag fokuserat mest på mig själv och prioterat mig själv! Givetvis har jag träffat kompisar också i den mån jag orkar och kan! :)

Annars händer här inte så mycket, försöker träna så gott det går! Är faktiskt riktigt stolt för sen sommaren förra året har jag gått ner hela 44kg!! :D :D :D Trodde aldrig det var möjligt men fy fan det var möjligt! Allt går bara man vill! Man måste våga tro på sig själv!

Så det stället jag gick på innan som heter Movare ska faktiskt ha ett stort TACK! Det var dom som börja hjälpa mig med kost och träning! :) Det var dom som sa till mig att jag måste våga tro mer på mig själv! Jag har mycket jag har att tacka dom för men det kommer jag göra på ett speciellt sätt!!

Ett stort TACK ska min familj och mina vänner också ha för dom har stöttat mig och trott på mig!


Nej nu ska jag avsluta datorn och gå och lägga mig! :) Kommer lägga in en bild här där jag stolt visar att jag har gått ner i vikt genom att ha ett par byxor på mig som jag hade förra sommaren när jag vägde 44kg mer! ;)

Ha det gott alla ni som läser min blogg! Uppdaterar snart igen!
Många kramar
Jenny






Jag som har gått ner 44kg! :)